המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בתבנית, משומנת בשמן זית, מניחים את הבטטה בשכבה אחת.
מניחים מעל את פילה הסלמון.
מוסיפים את השום, הצ׳ילי, הג׳נג׳ר ואת פרחי הברוקולי.
יוצקים מעל את חלב הקוקוס, מיץ לימון, סויה ואת שמן השומשום.
מברישים את הדג ברוטב טריאקי ומכניסים לתנור, על חום של 170 מעלות למשך 20-25 דקות. מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0