המתכון הזה נוצר עבור 25 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים את כל החומרים היבשים, מלבד המלח, בקערת מיקסר.
מערבבים עם וו לישה.
מוסיפים את המים והשמן זית בהדרגה ומעבדים כ-10 דקות, עד לקבלת בצק רך ומבריק.
מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כ-60-120 דקות, עד להכפלת הנפח.
מטגנים במחבת את הבצלים הקצוצים. מוסיפים בשר טחון ומפוררים עם מזלג. מתבלים בפלפל אנגלי ומלח ומבשלים עד שהבשר מוכר ומטוגן קלות. מסירים מהאש ומצננים.
מחלקים את הבצק לשלושה חלקים.
מרדדים כל חלק על משטח מקומח למלבן דק.
קורצים באמצעות ספל רחב עיגולים. מניחים כף מהמילוי על כל עיגול ומקפלים לצורת חצי ירח. מהדקים עם מזלג בקצוות.
מניחים להתפחה בתבנית אפייה משומנת כשהם מכוסים במגבת, עד להכפלת הנפח.
מטגנים בטיגון עמוק, עד שהסמבוסק משחים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0