המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מלית: מערבבים בקערה את הגבינה המלוחה, הגבינה הלבנה, הקמח והביצה.
בצק: שופכים לקערה קמח שמרים, מים, חמאה ולשים במיקסר עם וו לישה במהירות בינונית למשך 7 דקות עד שמתקבל בצק חלק, לקראת סוף הלישה מוסיפים מלח.
מכסים את הקערה עם ניילון נצמד ומשאירים לתפוח במקום חמים עד שהבצק מכפיל את נפחו למשך כשעה.
כשהבצק תפוח, לשים להוצאת האוויר ומרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי 1/2 ס"מ. קורצים עיגולים בכוס.
מניחים כף מהמלית על כל עיגול, מקפלים לחצי עיגול ומהדקים היטב.
מניחים את הכיסנים על תבנית אפייה משומנת או מרופדת בנייר אפייה, מברישים אותם בביצה טרופה ואופים בתנור בחום בינוני של 180 מעלות כ-30 דקות או עד להזהבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0