שמים קמח וסוכר בקערת מיקסר. מערבבים עם וו לישה. מוסיפים את המים והשמן בהדרגה ומעבדים כעשר דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
שלב 2
0 דקות
מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כשעה עד שעתיים עד להכפלת הנפח.
שלב 3
0 דקות
שוברים את השוקולד לקוביות ולהניח בקערה.
שלב 4
0 דקות
הכנת הסמבוסק: מחלקים את הבצק לשלושה חלקים. מרדדים כל חלק על משטח מקומח למלבן דק. קורצים באמצעות ספל רחב עיגולים. שמים 2-4 קוביות שוקולד על כל עיגול ומקפלים לצורת חצי ירח. מהדקים עם מזלג בקצוות.
שלב 5
0 דקות
מניחים להתפחה בתבנית אפייה משומנת כשהם מכוסים במגבת עד להכפלת הנפח.
שלב 6
0 דקות
מטגנים בטיגון עמוק עד שהסמבוסק משחים. מצננים ומגישים.
שלב 1
מתוך
6
שמים קמח וסוכר בקערת מיקסר. מערבבים עם וו לישה. מוסיפים את המים והשמן בהדרגה ומעבדים כעשר דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
שלב 2
מתוך
6
מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כשעה עד שעתיים עד להכפלת הנפח.
שלב 3
מתוך
6
שוברים את השוקולד לקוביות ולהניח בקערה.
שלב 4
מתוך
6
הכנת הסמבוסק: מחלקים את הבצק לשלושה חלקים. מרדדים כל חלק על משטח מקומח למלבן דק. קורצים באמצעות ספל רחב עיגולים. שמים 2-4 קוביות שוקולד על כל עיגול ומקפלים לצורת חצי ירח. מהדקים עם מזלג בקצוות.
שלב 5
מתוך
6
מניחים להתפחה בתבנית אפייה משומנת כשהם מכוסים במגבת עד להכפלת הנפח.
שלב 6
מתוך
6
מטגנים בטיגון עמוק עד שהסמבוסק משחים. מצננים ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0