המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את הקמח, מלח, שמן ומים לתערובת אחידה ומכסים במגבת לשעתיים.
מקמחים את הבצק, משטחים אותו, ויוצרים עיגולים.
ממלאים כל עיגול בכף גבינת ריקוטה וקצת גבינת עמק.
מקפלים וסוגרים את הבצק.
מסדרים את הסמבוסק על תבנית עם נייר אפייה.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות ואופים כ-25 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0