המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להכנת הבצק: שמים את הקמח בקערה, יוצרים גומה ולתוכה מכניסים את המלח והמרגרינה המומסת. מערבבים ולשים תוך כדי הוספת המים עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
משהים לתפיחה במקום חמים כשעה-שעה וחצי או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי חצי ס"מ. קורצים עיגולים בכוס.
להכנת המלית: שמים בקערית את הגבינה המלוחה, הגבינה הלבנה, הקמח והביצה ומערבבים היטב.
מניחים כף מהמלית על כל עיגול בצק, מקפלים וסוגרים כסהרון (חצי עיגול). מהדקים היטב. (אפשר למרוח מעט ביצה או מים בשולי עיגולי הבצק).
עורכים את הכיסנים על תבנית אפייה משומנת, מברישים אותם בביצה טרופה, מפזרים שומשום ואופים בתנור בחום בינוני של 180 מעלות כ-30 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0