המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ללוש את כל החומרים לבסיס עד קבלת בצק רך וגמיש. לתת לבצק לנוח 30 דקות.
להכנת המילוי מפוררים את הגבינה הצהובה ואת הגבינה הבולגרית ומערבבים עם הגבינה הלבנה והביצה עד קבלת עיסה אחידה.
מרדדים את הבצק.
קורצים עיגולים ושמים קצת מהמילוי במרכז.
סוגרים לצורה של חצי ירח ומהדקים היטב. מרטיבים את הקצוות במעט מים להידוק טוב.
למרוח בביצה טרופה, ולאפות בטורבו 200 מעלות למשך 20 דקות או עד שמזהיב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0