המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרסקים במעבד מזון את הפטרוזיליה + בזיליקום + כוזברה + שום + שמן זית, מוסיפים חומץ בלסמי, ומעט מלח ופלפל.
מקלפים את האבוקדו, מרסקים ומוסיפים מיץ לימון.
חוצים את הלחמניה / ג'בטה וקולים את 2 החצאים.
מורחים בתערובת עשבי התיבול ובאבוקדו.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0