המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הספגטי לפי ההוראות שעל האריזה.
בינתיים מחממים את השמן בסיר גדול ומזהיבים בו (כן, מזהיבים) את השום יחד עם הצילי והפלפל השחור. מסירים מהאש.
מסננים את הספגטי ומעבירים לסיר עם השמן והשום. מוסיפים את הפטרוזיליה והמלח, מערבבים ומעבירים לקעריות הגשה אישיות.
מגישים לשולחן עם פרמזן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0