מרתיחים בסיר את המים, וכאשר הם רותחים מוסיפים את המלח מוסיפים את הפסטה, מבשלים עד שהיא מוכנה ומסננים.
שלב 2
0 דקות
מכניסים לסיר את כל החומרים לרוטב מלבד היין. מבשלים על אש גבוהה עד שהשום מתחיל להזהיב (זהירות, שום שרוף יוצר טעם מריר). מוסיפים את היין הלבן ומייד לאחר מכן מוסיפים את הפסטה. מערבבים היטב ומגישים.
שלב 1
מתוך
2
מרתיחים בסיר את המים, וכאשר הם רותחים מוסיפים את המלח מוסיפים את הפסטה, מבשלים עד שהיא מוכנה ומסננים.
שלב 2
מתוך
2
מכניסים לסיר את כל החומרים לרוטב מלבד היין. מבשלים על אש גבוהה עד שהשום מתחיל להזהיב (זהירות, שום שרוף יוצר טעם מריר). מוסיפים את היין הלבן ומייד לאחר מכן מוסיפים את הפסטה. מערבבים היטב ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0