המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את הבצל והשום לקוביות. מגרדים דק את הגזר.
שופכים את השמן לסיר. מחממים את השמן על אש בינונית. כעבור כדקה מוסיפים את הבצל והשום לסיר, ומטגנים עד שיזהיבו. מדי פעם מערבבים בכף עץ.
כאשר הבצל מזהיב, מוסיפים את הגזר והבשר. מועכים ומערבבים במזלג עד שכל הבשר הופך שחום.
מערבבים בכוס את רסק העגבניות, הקטשופ, המים, המלח, הפלפל והסוכר. שופכים לסיר ומערבבים שוב.
מכסים את הסיר, מחלישים את האש ומבשלים כחצי שעה עד שהרוטב הופך לסמיך. מדי פעם מערבבים בכף עץ.
בינתיים, מבשלים את הספגטיני על פי ההוראות שעל הקופה. מעבירים את הספגטיני לקערות הגשה ויוצקים מעל הרוטב. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0