המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים בסיר מים עם מעט מלח ומבשלים את הספגטי עד שיתרכך.
קוצצים את הבצל ומטגנים במחבת.
מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שמשנה את צבעו.
מוסיפים את העגבניות ושום מקופסא, העגבניה המגורדת והתבלינים ומבשלים כעשר דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0