המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים שמן בסיר גדול, ומטגנים את הבצל עד הזהבה, מוסיפים שום ואת יתר הירקות, וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב, עד להזהבה.
מוסיפים את הבשר הטחון, ובעזרת כף עץ מערבבים ומפוררים את הבשר לגרגירים. ממשיכים לאדות עד שהבשר "יבש" ונעשה כולו גרגירים קטנים.
מנמיכים את הלהבה, יוצקים רוטב עגבניות על הבשר, וממשיכים לבשל על אש נמוכה תוך כדי ערבוב כ-10 דקות, עד שהירקות מתרככים טיפה והרוטב מסמיך מעט.
מניחים ערמת פסטה בצלחת, שמים מעל כף רוטב ומגישים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0