המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת הרוטב: לחמם את השמן עם השום.
להוסיף את רסק העגבניות ולאדות על אש נמוכה 15 דקות.
להוסיף חצי כפית סוכר, גרגירי פלפל אנגלי, מלח, פלפל שחור ובצל שלם ולאדות על אש נמוכה 30 דקות עד שהרוטב מצטמצם לחצי.
הכנת הפסטה: להרתיח את המים עם המלח והשמן. לשבור את הספגטי לשניים ולשים במים הרותחים ולבשל 15 דקות עד לקבלת פסטה "אל-דנטה". לסנן את הפסטה.
להעביר את הפסטה לקערה, לשפוך עליה את הרוטב, לערבב ולתקן תיבול.
ניתן להוסיף לפסטה בשר אדום, עוף חתוך לקוביות או גבינת פרמזן
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0