המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר גדול מבשלים את הספגטי לפי ההוראות בגב האריזה.
לאחר הבישול מצננים את הספגטי ושמים בקערה בצד.
מטגנים בצל קצוץ עד להשחמה קלה.
מוסיפים לשמן את הפטריות (ניתן להמיר את הפטריות הטריות בקופסת פטריות משומרות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומערבבים כדקה.
שופכים את השמנת פנימה ומערבבים.
לפני התחממות השמנת מוסיפים את אבקת התיבול פטריות.
מגביהים את הלהבה ומערבבים עד לרתיחה.
מנמיכים את הגז ומוסיפים את התבלינים (מעט מלח, פלפל שחור).
מוסיפים מעט מים (רבע כוס בערך).
מבשלים כ- 5 דקות ומורידים מהגז.
מערבבים את הספגטי עם הרוטב ומעבירים לתבנית אפייה.
מפזרים למעלה את הגבינה ומעט אורגנו. מכניסים לתנור לחום גבוה כ- 5 דקות עד שהגבינה נמסה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 5