המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הספגטי, מסננים משמנים מעט ושומרים בצד.
בסיר רחב עם שמן זית מטגנים בצל סגול כ-3 דקות.
מוסיפים את השום והצ'ילי וממשיכים לטגן עד 3 דקות.
מוסיפים את הזיתים, טונ ממרח לימון כבוש, רסק עגבניות והבזיליקום, ומערבבים קלות.
מוסיפים 3 כוסות רוטב עגבניות פרפקטו ואת התבלינים ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים את הספגטי המבושל. מערבבים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0