המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הספגטי בסיר גדול לפי הוראות היצרן. מצננים ושמים בקערה בצד.
הכנת הרוטב: מטגנים בצל קצוץ עד להשחמה קלה.
מוסיפים את הפטריות, ומערבבים כדקה.
שופכים את השמנת פנימה, ומערבבים 2 דקות.
מוסיפים את אבקת רוטב הפטריות.
מגביהים את הלהבה, ומערבבים עד לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה, ומוסיפים את התבלינים: מעט מלח ופלפל שחור.
מוסיפים מעט מים (רבע כוס בערך).
מבשלים יחד 5 דקות, ומורידים מהאש.
מערבבים את הספגטי עם הרוטב, ומעבירים לתבנית אפייה.
מפזרים למעלה את הגבינה צהובה, קצת אורגנו ומכניסים לתנור בחום גבוה ל-5 דקות, או עד שהגבינה נמסה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0