המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את רצועות העוף כחצי שעה ב 2 כפיות קארי + 2 כפיות שמן זית +2 כפות סויה.
במחבת מטגנים בשמן זית את הבצל והשום עד להזהבה. מוסיפים את רצועות העוף ומטגנים מקפיצים 2-3 דקות, עד להלבנת העוף. מתבלים במעט פלפל ומלח, מוסיפים את היין ומקפיצים מעט. מוציאים את רצועות העוף (ללא הרוטב) מהמחבת.
למחבת מוסיפים את חלב הקוקוס, כפית קארי ומבשלים כ-3 דקות עד סף רתיחה. מתבלים בפלפל שחור ומלח, ניתן להוסיף גם צ'ילי חריף לפי הטעם. מוסיפים את הקורנפלור ומסמיכים את הרוטב.
מחזירים את קוביות העוף למחבת ומוסיפים כוסברה ובצל ירוק ומבשלים עוד כ 5 דקות על אש בינונית- קטנה.
מערבבים את הרוטב עם הפסטה ומחלקים לצלחות הגשה. על השולחן מניחים צלוחיות עם התוספות, וכל סועד מוסיף למנה מה שמתחשק לו.
לקישוט, בקעריות קטנות על השולחן, ניתן להגיש: בוטנים קלופים וקצוצים, עירית קצוצה, בצל ירוק קצוץ, קוביות קטנטנות של גמבה, של פאפיה, של מנגו, של בננה, ושבבי קוקוס טרי קלוי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0