המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן זית בסיר בינוני, מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים קלות.
מוסיפים את רצועות הסלמי והפלפלים החתוכים, מוסיפים מלח ופלפל שחור, יוצקים את היין הלבן ורוטב העגבניות.
מערבבים היטב עם הפלפלים ובמידת הצורך מוסיפים כ-1/2-3/4 כוס מים.
מבשלים את הספגטי לפי ההוראות המופיעות על גב האריזה ומגישים לצלחות.
יוצקים את הרוטב על הספגטי, מעטרים בבזיליקום קצוץ ומגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0