המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הספגטי לפי הוראות ההכנה על האריזה ומסננים.
מערבבים בסיר גדול את רוטב עשבי התיבול של פרפקטו עם השמנת, מרתיחים וממשיכים לבשל על להבה נמוכה.
מעבירים את הרוטב לספגטי ומערבבים.
מחלקים למנות. ניתן לזרות מעל עירית או פטרוזיליה קצוצה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0