המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים במחבת רחבה 2 כפות שמן וצולים בעדינות את פרוסות השום והפלפל החריף עד שמזהיבים קלות כדקה או שתיים. מוציאים בכף מחוררת.
מוסיפים את הטונה עם השמן שלה ומערבבים במחבת באש בינונית כ-2 דקות.
מוסיפים את קוביות העגבניות ומערבבים עם הטונה עוד כ- 3 דקות.
מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים.
בכף פסטה מעבירים את הפסטה המבושלת אל המחבת ומבשלים תוך ערבוב עד שכל הפסטה עטופה בתערובת הטונה ועשבי התיבול.
מתקנים את התיבול עם מלח, פלפל, מיץ לימון ושמן זית נוסף.
בקערה גדולה מערבבים בעדינות את הפסטה עם הרוקט ומגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0