המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את ספירלי האורז אסם לפי ההוראות שעל השקית ומניחים בצד.
מטגנים במשך 2 דקות את גפרורי השום יחד עם הצנוברים.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ-3 דקות נוספות.
מוסיפים את העגבניות המיובשות וסלסלת עגבניות שרי ומבשלים על אש גבוהה עד אשר העגבניות מפרישות נוזלים.
מנמיכים לאש בינונית, מוסיפים את ענף הטימין, מלח, פלפל, כוס יין לבן ומבשלים כ-10 דקות.
לפני כיבוי האש מוסיפים את עלי הבזיליקום הקרועים ואת ספירלי האורז, מערבבים ומסירים מהאש.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0