מערבבים בקערה את כל חומרי הגלם היבשים (למעט התוספות).
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הביצים, המים והשמן. מאחדים את התערובת לתערובת אחידה.
שלב 4
40 דקות
מוסיפים את התוספת, יוצקים לתבנית ואופים כ- 40 דקות עד שהעוגה זהובה.
טיפ: נועצים בעוגה קיסם, אם הוא יוצא יבש עם פירורים לחים, סימן שהעוגה מוכנה.
*העוגה מתאימה לתבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ או 2 תבניות אינגליש קייק
שלב 1
מתוך
4
מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
שלב 2
מתוך
4
מערבבים בקערה את כל חומרי הגלם היבשים (למעט התוספות).
שלב 3
מתוך
4
מוסיפים את הביצים, המים והשמן. מאחדים את התערובת לתערובת אחידה.
שלב 4
מתוך
4
מוסיפים את התוספת, יוצקים לתבנית ואופים כ- 40 דקות עד שהעוגה זהובה.
טיפ: נועצים בעוגה קיסם, אם הוא יוצא יבש עם פירורים לחים, סימן שהעוגה מוכנה.
*העוגה מתאימה לתבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ או 2 תבניות אינגליש קייק
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
4
ק
קלון סוזן
כן
ק
קלון סוזן
אפשר ללא שוקולד בכלל.
מערכת בישולים
בהחלט אפשר 🌸
פ
פלביה
איזה גודל התבנית?
מערכת בישולים
היי, כמו שמופיע במתכון, העוגה מתאימה לתבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ או 2 תבניות אינגליש קייק. חג שמח
ר
רוית
יש טעות במתכון, 1 קג קמח תופח זה לא 1.5 כוסות כמח +3 כפות
מערכת בישולים
היי רוית, 1 ק"ג שייך לשם המוצר, מתנצלים אם זה מבלבל. הכוונה היא 240 גרם או בכוסות כמו שמצוין. יום מקסים
הערות 4