המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב את כל המצרכים לעוגה לתערובת אחידה.
להכניס לתנור ב- 180 מעלות במשך כ-30 דקות, עד שהעוגה מוכנה. לבדוק עם קיסם (אם הוא יוצא יבש סימן שהעוגה מוכנה), להוציא את העוגה מהתנור ולתת לה להתקרר.
להכין את הקצפת לפי ההוראות בגב אריזת האינסטנט פודינג.
לחצות את העוגה לחצי מהנפח של העוגה, כך יווצרו 2 חלקים - החלק עליון של העוגה והחלק התחתון.
להעביר את החלק העליון לכלי אחר ובינתיים למרוח את החלק התחתון בשכבת ריבה ומעליה לשפוך חצי מכמות הקצפת.
להניח את החלק העליון על התחתון ולשפוך את החצי הנותר של הקצפת.
להכין את הג'לי לפי הוראות ההכנה בגב האריזה. לשפוך על העוגה ולהכניסה למקרר לכמה שעות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0