המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיס: מפרידים את הביצים ומקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב.
מערבבים את החלמונים עם מיץ הלימון בקערה נפרדת.
מערבבים בקערה נוספת את החומרים היבשים.
מערבבים את החומרים היבשים עם קערת החומרים הרטובים ולבסוף מקפלים בעדינות לחלבונים המוקצפים.
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-40 דקות.
קרם שוקולד אגוזים: שמים בסיר קטן שמנת מתוקה אחת ומביאים לרתיחה. יוצקים מעל השוקולד. מערבבים עד המסה מוחלטת של השוקולד וקבלת תערובת חלקה.
מכניסים למקרר.
כשהקרם קר לחלוטין מוסיפים עוד מיכל שמנת מתוקה ומקציפים יחד לקצפת יציבה.
קרם קפה: מקציפים את כל המרכיבים עד קבלת קרם קפה יציב.
מרכיבים את העוגה: פורסים את העוגה ל-3 חלקים שווים.
מסדרים: בסיס, שכבת קרם שוקולד אגוזים, שכבת טורט נוספת, שכבת קרם שוקולד אגוזים, שכבת טורט נוספת, שכבת קרם קפה.
מקשטים באגוזים מסוכרים ושומרים במקרר עד ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0