המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לערבב את כל מרכיבי הבצק. ללוש מעט ולשטח על תבנית קטנה מלבנית משומנת קלות.
להכניס לתנור למשך כ20 דק' בחום של 200 מעלות. להוציא מהתנור ולצנן.
לטחון את התותים עם הסוכר ולהניח בצד. לטחון את הבננה עם יתר המרכיבים ולהניח בצד.
להקציף את השמנת המתוקה ולהוסיף מחצית לתותים ומחצית שנייה לבננה.
לצקת את התותים (לשמור מעט בצד לקישוט) מעל העוגה ואת הבננות מעל התותים.
לכסות בניילון נצמד ,להכניס למקפיא לפחות ל-4 שעות.
לקשט ברוטב התות, בפירות טריים, וכל מה שמתחשק.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0