המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להניח את העוגה הקטנה מעל הגדולה ולקשט את השמלה בקצפת ודובדבנים.
לאפות טורט רגיל בתבנית.
לאחר שהתקררה, יש לחצות אותה באמצע, להרטיב את שני החלקים עם מיץ מקופסת אננס, למרוח על החצי של הבסיס קרם מקצפת, לפזר חתיכות אננס ודובדבנים ולהניח את החצי השני מעל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0