המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים את הביצים עם סוכר וניל.
כשמתחיל להיווצר קצף, מוסיפים לאט את הסוכר ומקציפים כחמש דקות עד שהתערובת תפוחה ואוורירית.
מנמיכים את המיקסר למהירות איטית ומוסיפים את השמן, קמח, אבקת אפייה ומיץ תפוזים.
משמנים תבניות מאפינס ושופכים מהתערובת עד רבע הגובה, מניחים קוביית שוקולד ושופכים עוד מהתערובת עד 3/4 מגובה התבנית.
מכניסים לתנור שחומם לחום של 180 מעלות כ-20 דקות, עד שהעוגות מזהיבות וקיסם הננעץ בעוגות יוצא נקי.
בסיום האפייה משחררים את העוגות מהתבנית ומקררים אותן הפוכות.
אחרי קירור זורים עליהן אבקת סוכר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1