המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים בסיר את הדבש, הסוכר והחמאה עד לקבלת תערובת אחידה.
בקערה נפרדת בוחשים היטב את שאר החומרים, מוסיפים את עיסת הדבש, ובוחשים לתערובת אחידה.
מעבירים לשקעים שבתבנית, בעזרת כף, עד 2-3 ס"מ גובה לכל עוגה אישית.
אופים כ-20 עד 30 דקות, מקררים ומוציאים מהשקעים.
מניחים אבקת סוכר בצלחת וטובלים כל עוגה באבקה מכל צדדיה, פשוט מגלגלים באבקת הסוכר. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0