המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערת מיקסר לערבל את המרגרינה עם הסוכר לקרם משחתי.
להוסיף את השמן הביצים והשמרים תוך כדי ערבול להוסיף את המים ולהנמיך מהירות.
בקצב איטי להוסיף קמח לא יותר מקילו גרם אחד.
לאחד את הקמח עם שאר החומרים.
לעבד את הבצק מעט ביד ולכסות את הקערה בניילון נצמד.
להתפיח עד הכפלת הנפח.
אחרי התפחה ראשונה לעבד שוב להוצאת בועות אויר, (לא יותר מידי) לחלק ל-4 חלקים שווים ולהתפיח שוב כ-30 דקות.
להכנת המלית - לערבב יחד את המחמאה, קקאו, נס קפה, ליקר שוקולד ותמצית הרום, ניתן להשתמש גם בממרח שוקולד אהוב. לרדד על משטח מקומח עיגול בצק למרוח בנדיבות מהמילוי ולגלגל לרולדה.
את הרולדה לחצות לשתיים ולהשאיר מחובר בקצה אחד לקלוע צמה של 2 (מלכלך טיפה לא נורא) להכניס לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה ולהתפיח 30 דקות.
לאפות בחום בינוני.
להרתיח על להבה קטנה חצי כוס מים 2 א. סוכר וניל וחצי כוס סוכר.
בגמר האפייה למרוח את הרולדה בנוזל בנדיבות ולהכניס שוב לתנור לעוד 3 דקות. להוציא מהתנור ולמרוח שוב בעדינות.
לקרר ולאכול או להקפיא.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0