המתכון הזה נוצר עבור 24 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לחמם תנור ל-200 מעלות.
לפזר סוכר על משטח עבודה, להניח מעליו בצק עלים.
לפזר סוכר גם מעל הבצק. לרדד בעזרת מערוך את הבצק (כשהסוכר מעליו ומתחתיו).
לגלגל לרולדה את הבצק מהצד הקרוב אלינו עד האמצע ולגלגל גם את הצד הרחוק כלפי האמצע, עד ששני החלקים ייפגשו באמצע.
לחתוך לעיגולים בעובי של 2.5-3 ס"מ ולהניח בתבנית עם נייר אפייה. לשטח מעט כל עיגול.
לאפות כ-20 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0