מפזרים אבקת הסוכר על משטח העבודה (במקום קמח), ומרדדים בעזרתה את הבצק לעלה מרובע בעובי כ-3 מ"מ. מורחים את העלה בחמאה, ובוזקים עליו את הקינמון והסוכר.
שלב 3
0 דקות
מגלגלים את העלה משתי צלעותיו הארוכות לכיוון המרכז, כך שיתקבלו שתי גלילות הנפגשות במרכז. מורחים את נקודות המפגש במעט ביצה ו-"מדביקים" אותן זו לזו, על ידי לחיצה קלה. מאחסנים במקפיא כ-20 דקות.
שלב 4
0 דקות
חותכים את הגלילות המחוברות לפרוסות בעובי ס"מ אחד. מסדרים את הפרוסות בתבניות, מורחים אותן במעט ביצה ואופים כ-15-20 דקות, או עד שהן מזהיבות במקצת.
שלב 5
0 דקות
העוגיות נשמרות כ-10 ימים בכלי סגור בטמפרטורת החדר. אם הן מאבדות מטריותן אפשר לחמם אותן בחום בינוני-נמוך (160 מעלות) בתנור במשך 5-7 דקות.
בתיאבון!
מפזרים אבקת הסוכר על משטח העבודה (במקום קמח), ומרדדים בעזרתה את הבצק לעלה מרובע בעובי כ-3 מ"מ. מורחים את העלה בחמאה, ובוזקים עליו את הקינמון והסוכר.
שלב 3
מתוך
5
מגלגלים את העלה משתי צלעותיו הארוכות לכיוון המרכז, כך שיתקבלו שתי גלילות הנפגשות במרכז. מורחים את נקודות המפגש במעט ביצה ו-"מדביקים" אותן זו לזו, על ידי לחיצה קלה. מאחסנים במקפיא כ-20 דקות.
שלב 4
מתוך
5
חותכים את הגלילות המחוברות לפרוסות בעובי ס"מ אחד. מסדרים את הפרוסות בתבניות, מורחים אותן במעט ביצה ואופים כ-15-20 דקות, או עד שהן מזהיבות במקצת.
שלב 5
מתוך
5
העוגיות נשמרות כ-10 ימים בכלי סגור בטמפרטורת החדר. אם הן מאבדות מטריותן אפשר לחמם אותן בחום בינוני-נמוך (160 מעלות) בתנור במשך 5-7 דקות.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0