המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקפיאים את העוגיות במשך 180 דקות לפחות.
מכינים תערובת חלקה מיתר החומרים (חוץ משלוש כוסות השמן לטיגון). שמים במקפיא עד שהשמן מתחמם.
מחממים בסיר עמוק את השמן עד שהוא חם מאוד אבל עדיין אינו מעלה עשן.
טובלים כל עוגייה קפואה בתערובת הבצק הקרה ושומטים בזהירות לשמן החם. מטגנים עד שמזהיב.
מוציאים בכף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר סופג. נותנים לעוגיות המטוגנות להצטנן 2 דקות ומגישים.
ואם ממש רוצים להתפרע מרפדים באבקת סוכר לפני ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0