המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור לחום נמוך, 150 מעלות צלזיוס, ומרפדים תבנית שטוחה בנייר אפייה.
מערבבים את אבקת הסוכר עם הבוטנים. מקציפים את החלבונים, עד לקבלת קצף רך, ומקפלים לתוכו את תערובת הבוטנים.
מזליפים את התערובת משקית זילוף עם פיה חלקה לתבנית המרופדת בנייר אפייה. אפשר גם להעביר את התערובת לתבנית באמצעות כפית.
אופים כ-15 דקות, או עד שפני העוגיות יבשים וסדוקים מעט למראה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0