המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוברים 2 חבילות פתי-בר לחתיכות קטנות.
מוסיפים את ריבת החלב, האגוזים והחמאה.
מערבבים את כל החומרים עד לקבלת עיסה אחידה.
מפוררים את יתרת הפתי-בר לפירורים.
יוצרים מהתערובת כדורים וטובלים בפירורי ביסקוויטים.
מעבירים את הכדורים למקרר ומשאירים לילה להתגבשות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0