בעזרת כף גלידה קפיצית, יוצרים גבעות מהתערובת ומניחים אותן באופן מרווח מאוד על תבנית מרופדת בנייר אפייה (אם אין לכם כף גלידה קפיצית, מגלגלים בידיים רטובות כדורים מהבצק בגודל פינג פונג).
שלב 5
15 דקות
אופים בחום של 170 מעלות למשך 15 דקות, או עד ששולי העוגיות יציבים ושחומים ומרכזן עדיין בהיר ורך למגע.
שלב 1
מתוך
5
במיקסר עם וו גיטרה, מעבדים חמאה ושני סוגי סוכר לתערובת קרמית ואוורירית.
בעזרת כף גלידה קפיצית, יוצרים גבעות מהתערובת ומניחים אותן באופן מרווח מאוד על תבנית מרופדת בנייר אפייה (אם אין לכם כף גלידה קפיצית, מגלגלים בידיים רטובות כדורים מהבצק בגודל פינג פונג).
שלב 5
מתוך
5
אופים בחום של 170 מעלות למשך 15 דקות, או עד ששולי העוגיות יציבים ושחומים ומרכזן עדיין בהיר ורך למגע.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1