המתכון הזה נוצר עבור 60 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום בינוני-גבוה (180 מעלות).
מערבבים את הקמח התופח והמלח.
שמים את החמאה, המרגרינה, שני סוגי הסוכר והווניל במיקסר או מעבד מזון ומעבדים לתערובת אחידה.
מוסיפים לתערובת ביצה, מעבדים עד שהיא נטמעת בתערובת, מוסיפים את הביצה השנייה ומעבדים שוב לתערובת אחידה.
מוסיפים את תערובת הקמח ומעבדים לתערובת אחידה.
מערבבים פנימה ביד את שלושת סוגי השוקולד צ'יפס ואת האגוזים הקצוצים.
ליצירת העוגיות מניחים כמות של כף מן התערובת במרחקים שווים על תבניות שטוחות (אין צורך לשמן).
אופים כל תבנית כ-12 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות היטב.
מצננים 5 דקות, מוציאים מהתבנית ומצננים לגמרי.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0