המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים במיקסר עם וו לישה את החומרים, עד שהבצק הופך פירורי.
מפסיקים את פעולת המיקסר ואוספים את הפרורים לגוש בצק אחד.
מכניסים את הבצק לשקית ניילון ומשטחים אותו.
מכניסים את הבצק למקרר ל-30 דקות, לפחות, עד שהוא הופך יציב וקר.
מוציאים מהמקרר, קורצים עוגיות, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים, עד שהבצק מזהיב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0