המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים במיקסר עם וו לישה את החומרים, עד שהבצק הופך פירורי.
מפסיקים את פעולת המיקסר ואוספים את הפרורים לגוש בצק אחד.
מכניסים את הבצק לשקית ניילון ומשטחים אותו.
מכניסים את הבצק למקרר ל-30 דקות, לפחות, עד שהוא הופך יציב וקר.
מוציאים מהמקרר, קורצים עוגיות, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים, עד שהבצק מזהיב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0