שמים בקערה גדולה את סוכר הווניל, את המרגרינה ואת הסוכר הרגיל.
שלב 3
0 דקות
לשים את הכל עד שמגיעים לתערובת דביקה ולבנה לגמרי (מומלץ ללוש טוב כדי שהסוכר יספג).
שלב 4
0 דקות
מוסיפים קמח בהדרגה. בהתחלה הבצק יתפורר קצת אבל אחרי שמוסיפים את כל הקמח צריך ללוש טוב עד שהבצק מוכן.
שלב 5
0 דקות
לוקחים חתיכות קטנות של בצק ויוצרים כדורים בגודל כדור פינג פונג. מועכים קצת ובעדינות מלמעלה ומניחים בתבנית במרווחים גדולים (ניתן להוסיף שקדים מלמעלה לפי הטעם).
שלב 6
0 דקות
מכניסים לתנור לכחצי שעה עד שהכדורים מוזהבים קצת. מוציאים את התבנית ונותנים לכדורים להתקררר קצת. בוזקים אבקת סוכר.
שלב 7
0 דקות
אוכלים.
שלב 1
מתוך
7
מחממים תנור ל-140 מעלות.
שלב 2
מתוך
7
שמים בקערה גדולה את סוכר הווניל, את המרגרינה ואת הסוכר הרגיל.
שלב 3
מתוך
7
לשים את הכל עד שמגיעים לתערובת דביקה ולבנה לגמרי (מומלץ ללוש טוב כדי שהסוכר יספג).
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים קמח בהדרגה. בהתחלה הבצק יתפורר קצת אבל אחרי שמוסיפים את כל הקמח צריך ללוש טוב עד שהבצק מוכן.
שלב 5
מתוך
7
לוקחים חתיכות קטנות של בצק ויוצרים כדורים בגודל כדור פינג פונג. מועכים קצת ובעדינות מלמעלה ומניחים בתבנית במרווחים גדולים (ניתן להוסיף שקדים מלמעלה לפי הטעם).
שלב 6
מתוך
7
מכניסים לתנור לכחצי שעה עד שהכדורים מוזהבים קצת. מוציאים את התבנית ונותנים לכדורים להתקררר קצת. בוזקים אבקת סוכר.
שלב 7
מתוך
7
אוכלים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0