המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בקערה גדולה שוברים את עוגיות הפתי בר לחתיכות קטנות (אך לא לפירורים).
מוסיפים טחינה ו-5 כפות דבש. מערבבים היטב בידיים רטובות וטועמים. אפשר לשפר את הטעם בהוספת מעט דבש וטחינה לסירוגין.
משטחים את העיסה שהתקבלה על גבי קרש חיתוך לעובי של כ-1-1.5 ס"מ.יוצרים מעין מלבן בעזרת הידיים (אפשר להיעזר בסכין גדולה ליישור השוליים).
מפזרים על המלבן שנוצר מעט קוקוס לקישוט.
מקפיאים לפחות 120 דקות. מוציאים את העיסה הקפואה וחותכים לקוביות.מגישים קר (שומרים במקפיא ומוציאים כמה דקות לפני ההגשה).
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0