מחממים תנור ל-175 מעלות. מערבבים היטב את כל החומרים מלבד הטחינה והביצים.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את הטחינה ומערבבים היטב. טורפים את הביצים במטרפה, או במזלג ומוסיפים גם אותן. מערבבים היטב.
שלב 3
0 דקות
על גבי נייר אפייה משומן קלות מניחים תלוליות (מן התערובת בעזרת כף עוגיות, או בעזרת שתי כפות). שומרים על רווחים גדולים בין תלולית לתלולית, כי הן מתרחבות באפייה (4 תלוליות לרוחב תבנית תנור סטנדרטית).
שלב 4
0 דקות
ביד רטובה משטחים כל תלולית לעוגיה.
שלב 5
0 דקות
אופים כ-12 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות. מקררים לחלוטין, מפרידים מהנייר ושומרים בכלי אטום.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
מחממים תנור ל-175 מעלות. מערבבים היטב את כל החומרים מלבד הטחינה והביצים.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים את הטחינה ומערבבים היטב. טורפים את הביצים במטרפה, או במזלג ומוסיפים גם אותן. מערבבים היטב.
שלב 3
מתוך
5
על גבי נייר אפייה משומן קלות מניחים תלוליות (מן התערובת בעזרת כף עוגיות, או בעזרת שתי כפות). שומרים על רווחים גדולים בין תלולית לתלולית, כי הן מתרחבות באפייה (4 תלוליות לרוחב תבנית תנור סטנדרטית).
שלב 4
מתוך
5
ביד רטובה משטחים כל תלולית לעוגיה.
שלב 5
מתוך
5
אופים כ-12 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות. מקררים לחלוטין, מפרידים מהנייר ושומרים בכלי אטום.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0