במעבד מזון, קוצצים את שיבולת השועל בכמה פעימות, לקבלת פירורים (אין צורך להגיע לאבקה). מוסיפים את יתר החומרים ומעבדים קצרות, עד לקבלת תערובת אחידה. טועמים ומוסיפים עוד מעט דבש, לפי הטעם.
*ניתן להמיר את הדבש בסילאן באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
0 דקות
בידיים רטובות, יוצרים מהתערובת כדורים קטנים, שאותם משטחים ומניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה (אין צורך ברווחים גדולים, העוגיות אינן תופחות).
שלב 3
10 דקות
אופים בחום של 180 מעלות, רק עד לסימנים ראשונים של הזהבה בשוליים - כ-10 דקות.
שלב 4
0 דקות
מצננים על רשת ושומרים בקופסה אטומה.
שלב 1
מתוך
4
במעבד מזון, קוצצים את שיבולת השועל בכמה פעימות, לקבלת פירורים (אין צורך להגיע לאבקה). מוסיפים את יתר החומרים ומעבדים קצרות, עד לקבלת תערובת אחידה. טועמים ומוסיפים עוד מעט דבש, לפי הטעם.
*ניתן להמיר את הדבש בסילאן באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
מתוך
4
בידיים רטובות, יוצרים מהתערובת כדורים קטנים, שאותם משטחים ומניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה (אין צורך ברווחים גדולים, העוגיות אינן תופחות).
שלב 3
מתוך
4
אופים בחום של 180 מעלות, רק עד לסימנים ראשונים של הזהבה בשוליים - כ-10 דקות.
שלב 4
מתוך
4
מצננים על רשת ושומרים בקופסה אטומה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0