במיקסר עם וו גיטרה מערבבים במהירות איטית את הקמח, המלח, אבקת האפייה וגרגרי האניס. מוסיפים את החמאה ומערבבים עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים את השמן, מערבבים כ-15 שניות, מוסיפים את המים ומערבבים עד לאחידות. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
שלב 2
0 דקות
מוציאים את הבצק מהמקרר ויוצרים גליל ארוך בקוטר שלושה ס"מ. חותכים מן הגליל כ-70 יחידות, בעובי כס"מ כל אחת. מגלגלים כל יחידה לגליל ומחברים את הקצוות. טובלים כל גלגל בביצה טרופה ומייד אחר כך בשומשום לבן, ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים ב-170 מעלות כ-35 דקות, או עד לקבלת גוון זהוב.
שלב 1
מתוך
2
במיקסר עם וו גיטרה מערבבים במהירות איטית את הקמח, המלח, אבקת האפייה וגרגרי האניס. מוסיפים את החמאה ומערבבים עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים את השמן, מערבבים כ-15 שניות, מוסיפים את המים ומערבבים עד לאחידות. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
שלב 2
מתוך
2
מוציאים את הבצק מהמקרר ויוצרים גליל ארוך בקוטר שלושה ס"מ. חותכים מן הגליל כ-70 יחידות, בעובי כס"מ כל אחת. מגלגלים כל יחידה לגליל ומחברים את הקצוות. טובלים כל גלגל בביצה טרופה ומייד אחר כך בשומשום לבן, ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים ב-170 מעלות כ-35 דקות, או עד לקבלת גוון זהוב.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
2
ר
רונית שמר
אהבתי מאוד. חסר כמה אבקת אפיה צריך להוסיף . על 420 גר קמח הוספתי חצי שקית. יצא מושלם
מ
מוא
אם רוצים להמיר הכל לשמן כמה שמים?
מערכת בישולים
היי דליה, את יכולה להמיר את החמאה בחצי כוס שמן. יום מקסים
הערות 2