מחממים את התנור לחום נמוך (100 מעלות), מומלץ לכוון למצב טורבו (אם יש) שמאפשר לאפות את כל הכמות בו-זמנית.
שלב 2
0 דקות
מרפדים 2 תבניות תנור בנייר אפייה.
שלב 3
0 דקות
מעבירים את החלבונים לקערת המערבל, ומקציפים במהירות גבוהה כ-5 דק', עד שנוצר קצף יציב מאוד.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים ½ כוס סוכר, וממשיכים להקציף במהירות גבוהה כדקה.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים לקצף עוד חצי כוס סוכר ואת השקדים, ומערבבים בתנועות קיפול בעזרת לקקן.
שלב 6
0 דקות
מכינים אמבט אדים (מחממים בסיר שתי כוסות מים ומניחים עליו קערה חסינת חום, בלי שתחתיתה תיגע במים). שמים את השוקולד בתוך הקערה, וממיסים תוך כדי ערבוב על להבה בינונית, עד שכל השוקולד נמס והגושים נעלמים.
שלב 7
0 דקות
טובלים כפית בשוקולד ויוצקים בעזרתה פסי שוקולד על פני הקצף.
שלב 8
0 דקות
בכפית נוספת אוספים כפיות גדושות מהקצף המפוספס, ומטילים על גבי התבנית במרווחים של 3 ס"מ בין תלולית לתלולית.
שלב 9
0 דקות
אופים כשעתיים עד שעתיים וחצי, ובודקים: אם במרכז הנשיקה יבש, סימן שהיא מוכנה.
שלב 10
0 דקות
מצננים ומאחסנים בכלי אטום, במקום קריר ויבש, עד שלושה שבועות.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
10
מחממים את התנור לחום נמוך (100 מעלות), מומלץ לכוון למצב טורבו (אם יש) שמאפשר לאפות את כל הכמות בו-זמנית.
שלב 2
מתוך
10
מרפדים 2 תבניות תנור בנייר אפייה.
שלב 3
מתוך
10
מעבירים את החלבונים לקערת המערבל, ומקציפים במהירות גבוהה כ-5 דק', עד שנוצר קצף יציב מאוד.
שלב 4
מתוך
10
מוסיפים ½ כוס סוכר, וממשיכים להקציף במהירות גבוהה כדקה.
שלב 5
מתוך
10
מוסיפים לקצף עוד חצי כוס סוכר ואת השקדים, ומערבבים בתנועות קיפול בעזרת לקקן.
שלב 6
מתוך
10
מכינים אמבט אדים (מחממים בסיר שתי כוסות מים ומניחים עליו קערה חסינת חום, בלי שתחתיתה תיגע במים). שמים את השוקולד בתוך הקערה, וממיסים תוך כדי ערבוב על להבה בינונית, עד שכל השוקולד נמס והגושים נעלמים.
שלב 7
מתוך
10
טובלים כפית בשוקולד ויוצקים בעזרתה פסי שוקולד על פני הקצף.
שלב 8
מתוך
10
בכפית נוספת אוספים כפיות גדושות מהקצף המפוספס, ומטילים על גבי התבנית במרווחים של 3 ס"מ בין תלולית לתלולית.
שלב 9
מתוך
10
אופים כשעתיים עד שעתיים וחצי, ובודקים: אם במרכז הנשיקה יבש, סימן שהיא מוכנה.
שלב 10
מתוך
10
מצננים ומאחסנים בכלי אטום, במקום קריר ויבש, עד שלושה שבועות.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0