המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לשים בקערת המיקסר עם וו גיטרה חמאה, חלמונים, סוכר וניל ואבקת סוכר, ומעבדים עד לקבלת מרקם של משחה אחידה.
מוסיפים את כל כמות הקמח, ומעבדים עד קבלת גוש בצק.
מניחים במקרר למנוחה של שעה.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של 3-4 ס"מ.
בעזרת כוס הפוכה או קורצן עוגיות, קורצים עיגולים בקוטר של 5 ס"מ.
אופים את העוגיות 15-20 דקות, עד להזהבה.
מצננים את העוגיות, ומורחים על עוגייה אחת את המלית וסוגרים עם עוגייה שנייה.
אפשר לפזר אבקת סוכר מעל. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0