המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
הכנת הבצק: מנפים קמח לקערה, מוסיפים שמרים וחוויאג', ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים מרגרינה וסוכר, ולשים עד לקבלת בצק מבריק ורך.
מכסים בניילון נצמד או במגבת, ומניחים במקום חם. מתפיחים כשעתיים, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
הכנת המילוי: קורצים חתיכות קטנות מהתמרים, ומכדררים לכדורים קטנים.
מרדדים את הבצק דק וקורצים לעיגולים, מניחים במרכז כל עיגול כדור תמרים וסוגרים לכדור חלק. מרדדים כל כדור בעדינות, ומשטחים אותו לעיגול דק.
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, ומפזרים שומשום לעיטור.
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, כ-20 דקות, עד שהעוגיות מוכנות. אין צורך להגיע להזהבה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0