המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
טורפים את הביצים עם הסוכר במעבד/מיקסר.
קוצצים דק את האגוזים, שקדים, צימוקים ותאנים מיובשות.
מוסיפים את הקמח והקצוצים לתערובת הביצים ומערבבים.
מוסיפים 2 כפות שמן ומערבבים היטב.
מעצבים 3-4 "נקניקים" ארוכים מהתערובת.
משמנים תבנית מרובעת ומניחים בה את ה"נקניקים", אופים עד שהם מזהיבים.
מוציאים מהתנור, פורסים ומחזירים שוב לתנור לייבוש בחום נמוך כ-20 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0