המתכון הזה נוצר עבור 25 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל החומרים, עד לקבלת בצק גמיש ומבריק.
מקמחים משטח עבודה, מרדדים לעובי של כ-0.5 ס"מ ויוצרים צורות בעזרת קורצן עוגיות או כוס.
מסדרים בתבנית אפייה משומנת, ואופים בתנור בחום של 180 מעלות עד הזהבה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0