המתכון הזה נוצר עבור 50 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים שתי תבניות עם נייר אפייה משומן.
ממיסים בסיר כפול על אדים את שני סוגי השוקולד עם החמאה, הקקאו, אבקת הקפה הנמס והברנדי.
שמים בקערת המערבל (מיקסר) את הביצים וחצי כוס סוכר (100 גרם) ומקציפים לקבלת קציפה תפוחה ובהירה. מקפלים לקציפה את תערובת השוקולד.
מוסיפים את הקמח, אבקת השקדים ואבקת האפייה ומערבבים לתערובת אחידה.
מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר ל-180 דקות.
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות צ.). צרים מהתערובת 50 כדורים.
מכינים ציפוי: שמים בקערית קטנה 1 כוס סוכר (200 גרם), ובקערית אחרת את אבקת הסוכר ומצפים כל כדור בסוכר ואחר כך באבקת הסוכר.
מניחים בתבניות עם רווח בין הכדורים.
אופים כל תבנית כ-10 דקות ולא יותר.
מתקבלים כדורים יציבים בשוליים ורכים במרכז. לאחר הצינון העוגיות מתייצבות. מאחסנים בקופסה אטומה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0