מערבבים את כל החומרים בעזרת מיקסר או מעבד מזון לבצק רך (ללא השוקולד צ'יפס) ומכניסים למקרר ל-30 דקות לפחות (אפשר גם ליותר).
*ניתן להמיר את החמאה המלוחה במחמאה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
0 דקות
מוציאים מהמקרר, מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים ביד.
שלב 3
0 דקות
בעזרת שתי כפיות מניחים על נייר אפייה תלוליות מהבצק (לא גדולות מדי), במרווחים, משום שהעוגיות מתפשטות בזמן האפייה.
שלב 4
20 דקות
מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים כ-20 דקות עד הזהבה.
שלב 5
0 דקות
מצננים היטב כל תבנית (יוצאות כ-3-4 תבניות).
שלב 6
0 דקות
מאחסנים את העוגיות בקופסה סגורה.
שלב 1
מתוך
6
מערבבים את כל החומרים בעזרת מיקסר או מעבד מזון לבצק רך (ללא השוקולד צ'יפס) ומכניסים למקרר ל-30 דקות לפחות (אפשר גם ליותר).
*ניתן להמיר את החמאה המלוחה במחמאה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
מתוך
6
מוציאים מהמקרר, מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים ביד.
שלב 3
מתוך
6
בעזרת שתי כפיות מניחים על נייר אפייה תלוליות מהבצק (לא גדולות מדי), במרווחים, משום שהעוגיות מתפשטות בזמן האפייה.
שלב 4
מתוך
6
מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים כ-20 דקות עד הזהבה.
שלב 5
מתוך
6
מצננים היטב כל תבנית (יוצאות כ-3-4 תבניות).
שלב 6
מתוך
6
מאחסנים את העוגיות בקופסה סגורה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0